sitter i en datasal å halvdeppar :D

Japp, rubriken beskriver min situation just nu .. hehe

Idag hade jag min första uteritt här på Strömsholm. Jag hade en häst som heter Lotus och jag trivdes väldigt bra med honom. Han var rätt mjuk, och hade en otroligt behaglig trav, tummen upp för den (Y)
Men idag på uteritten så skulle vi mest bli lite guidade, så vi galopperade tyvärr inget. Lotus är verkligen en häst jag skulle vilja testa att rida lite mer "seriös dressyr" på, för han kändes verkligen bra. Till min stora förvåning så fick jag veta att Lotus var 23 (!!!) år gammal! :O
Men han var inte alls seg, han var alldelens lagom pigg, lyssnade rätt bra för hjälperna och så =)

Imorgon ska vi rida ut igen, då ska vi rida ner mot slottet och se ridvägarna däromkring, det är säkert jättefint.
Får se vilken häst jag får, fast jag skulle kunna tänka mig Lotus igen för jag gillade honom väldigt mycket, finaste hästen jag har ridit i dressyr iaf.
Okej, kort övrig rapport om hästarna här då? Nä. Det tar jag i nästa inlägg ;D

Aja, annars fungerar väl det mesta, jag älskar Strömsholm, här är alla trevliga och ridlärarna är jättebra (iaf de jag har haft hittils... hehe) och skolhästarna är otroligt mysiga, alla har sina egna personligheter :D
(SYYYNNDD ATT KZ SKA VARA SÅ DÅLIGT!!!)

Jaja, nog tjat om mitt liv.. hoppas allt er bra med alla ni andra där ute! =)

Kramis o pussis, marriee!:D

hallå

Jag ser att Marrie hittat hit igen (; (och ja, för mig kommer hon alltid heta Marrie oavsett vad andra kallar henne) Jag sitter för tillfället och väntar på att pappa ska komma hem så jag får skjuts ut till stallet. Tagga hoppning ikväll :D Haha det här blev ett kort och helt onödigt inlägg men whatever (:

xoxo ida


Marrie aka Marre

Hej hej! :)

Maria-Therese heter jag då. Marrie kallas(kallades) jag dagligen, av ungefär alla jag kände.
Nu i Augusti tog jag mitt pick och pack och flyttade till Strömsholm för att börja på deras ridgymnasium. Så nu sitter jag här och tänkte rapportera om hur det går för mig här, och även visa endel bilder och filmer :)
Marre kallas jag här på ströms, de tyckte väl att det var lite krångligt med Marrie, vissa sa Mary och vissa sa Marie osvosvosv.. Så Marre fick det bli ;)

Hitils så trivs jag rätt bra. Hästdelen är asbra som jag tycker, men däremot så gillar jag inte KZ (skolan vi läser teoretiska ämnen). Den skolan e lite mysko tycker jag ..
Å väldigt ofta så har vi inget att göra här, många som har egen häst å så känner man inte varran  så jättebra hitils så man vet liksom inte vad man ska hitta på  x)
Å vi är liksom typ 32 (eller liknande) pers i klassen, liksom megaklass :'O

Jaja, det blir väl bättre med tiden får man hoppas ;)


Bild har jag inte här, men ni får väl se senare :)
hörs å syns! ;))

hästarna

Slänger in en kort presentation av "mina" hästar också :)



Munsboro Whacker val. född 2003 sv/v skäck import Irland
Min lilla älsklingsponny<3 Började rida honom sommaren 2008. Då kunde han väldigt lite och är fortfarande under utbildning. Vi har startat två LC i dressyr och den senaste gången slutade vi 2a. Vi har också startat två KM.

Benny val. född 1995 fux import Tyskland
En häst jag började rida ganska nyligen då min förra tävlingsponny ska säljas. Med henne tävlade jag upp till LB med en 5e placering som största merit. Med Benny hann jag med två starter (LC) innan sommaren och i den andra kom vi 3a. Nu laddar vi inför hösten/vintern och hoppas på många bra rundor och även att flytta upp en klass :)

pusshejdå/ida


Benny :)


ida :D

Hejhej jag heter Ida, och jag driver den här bloggen tillsammans med Marrie :) Jag orkar inte skriva nån lång presentation för det är helt ointressant att läsa. Jag rider 2 ggr i veckan på Högbo ridklubb och tävlar hoppning på ponnyn Benny och dressyr på Munsboro Whacker. Är 16 år och kommer börja på sam-ekonomi på Borgis på måndag. Nu måste jag springa och ta ut kladdkakan ur ugnen så vi hörs väl senare :*


Jag och Whacker i ridhuset :)


högboridklubbvsridskolanströmsholm

Hej och välkommen till Ida och Marres supertrevliga blogg som kommer att handla om hästar, och hur det går på våra ridträningar. 

På lördag flyttar Marre till Strömsholm  för att gå där på deras ridgymnasium, medan Ida stannar kvar och går på Sam-ekonomi här hemma.
Presentation av oss kommer personligen så snart som möjligt :d¨


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0